Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gattusos hem genomsökt av polis - fyra gripna i spelskandal

Italien

Dubbla Champions League-vinnarna med Milan, Gennaro Gattusos och Christian Brocchis hem har genomsökts av polis i samband med utredningen av den italienska spelskandalen Calcioscommesse, skriver Gazzetta dello Sport.

Foto: AP

Gennaro Gattuso

I samband med den spelskandal som i Italien kallas Calcioscommesse som började rullas upp under 2011 har flera klubbar straffats med poängavdrag, bland annat Atalanta och Ascoli. Dessutom har gamla stospelare som Christian Doni och Beppe Signori i fleråriga straff stängts av från alla fotbollsaktiviterter.

Arbetet med att nysta i skandalen är inte slut och på tisdagen släpptes en bomb i den italienska fotbollen. Enligt Gazzetta dello Sport har Milanlegendaren Gennaro Gattusos och Christian Brocchis hus genomsökts av polis efter misstanke om inblandning i skandalen.

Båda spelarna har vunnit dubbla Champions League-titlar med Milan och de båda var aktiva så sent som förra säsongen. Utöver polisrazziorna mot de båda spelarnas hem har fyra personer gripits misstänkta för inblandning i Calcioscommesse. Misstankarna mot Gattuso och Brochi rör misstankar om uppgjorda matcher.

ANNONS
Publicerad 2013-12-17 kl 08:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto