Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

12:30 Fiorentina-Milan - ta rygg på spelexperten

Italien

Nu på söndag fortsätter TV4:s satsning på så kallade Betting-matcher i Serie A då Fiorentina tar emot Milan. Du som tittare har chansen att ta rygg på spelexperten Thomas Wilbacher.

- Jag tror på en öppen och målrik match, säger Thomas Wilbacher på footballutd.com.

Så här såg det ut när spelexperten tippade under matchen Chievo-Milan.

Ni som såg matchen mellan Chievo-Milan i lördags la märke till en ny detalj i sändningen. Under matchens gång redovisade spelexperten från footballutd.com, Thomas Wilbacher, alla sina spel under matchen.

- Det är riktiga spel med riktiga pengar. Sedan är det ganska stora insatser också. Det ger en trovärdighet, säger Wilbacher till fotbollskanalen.se

Och spelexperten är väldigt positiv till det nya formatet.

- Jag tror att detta är framtiden. Som det har varit tidigare har det varit gamla fotbollsprofiler som tyckt och tänkt. Men spel är så mycket mer än fotbollskunskaper. Det handlar om odssättning och procent. Du bör ha någon form av matematisk kunskap, säger han.

Annons

Och när det gäller just livebetting tipsar vår spelexpert om ett oftast säkert kort:

- Ett generellt tips är att titta på matchbilden. Är det böljande spel? Då bör man lägga ett överspel (tippa över ett visst antal mål i matchen) förutsatt att lagen har skickliga forwards, säger han.

Till helgen väntar alltså Fiorentina-Milan. Champions League-platser står på spel i toppen av Serie A och får vi tro spelexperten så blir det en målrik historia.

- Jag tror att det blir mycket mål. Båda lagen har sina starkaste kvaliteter i anfallsspelet och det är offensivt balanserade lag, avslutar Wilbacher.

Matchen Fiorentina - Milan sänds i TV4 sport extra med start 12.30 på söndag.

Publicerad 2013-04-07 kl 11:30
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto