Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

20.45: Kan Milan bryta femårig förlustsvit mot Inter?

Du missar väl inte det blytunga Milanoderbyt ikväll?! Zlatan Ibrahimovic ställs mot sin gamla klubb och ska försöka hjälpa Milan till en sällsynt bortavinst mot Inter.

Om man nu kan kalla det bortamatch, det är trots allt Milans egna hemmaarena man spelar "borta" på ikväll. Men faktum kvarstår, inte på fem år har Milan lyckats vinna när Inter stått som hemmalag - och förra säsongen vann Inter båda Milanoderbyna.

För Zlatan Ibrahimovic blir det ett speciellt möte. Inte nog med att han möter sin förra klubb där han skördades stora framgångar och vann skytteligan - han gör det med lokalrivalerna Milan.

Om Milan vinner kan man lämna Inter sex poäng bakom sig - och för Inter innebär en vinst att man går upp jämnsides med Milan i tabellen.

Matchen sparkar igång 20.45 i TV4 Sport och för dig som vill få full koll på allt om Serie A så är det 20.00 som gäller. Då drar Jesper Hussfelt igång Club Calcio där han tillsammans med sina gäster dissekerar och analyserar Serie A i allmänhet och Milanoderbyt i synnerhet. Inte missa!

Publicerad 2010-11-14 kl 19:41
Annons
Annons
Annons