Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

20.45: Kan Milan bryta femårig förlustsvit mot Inter?

Italien

Du missar väl inte det blytunga Milanoderbyt ikväll?! Zlatan Ibrahimovic ställs mot sin gamla klubb och ska försöka hjälpa Milan till en sällsynt bortavinst mot Inter.

Om man nu kan kalla det bortamatch, det är trots allt Milans egna hemmaarena man spelar "borta" på ikväll. Men faktum kvarstår, inte på fem år har Milan lyckats vinna när Inter stått som hemmalag - och förra säsongen vann Inter båda Milanoderbyna.

För Zlatan Ibrahimovic blir det ett speciellt möte. Inte nog med att han möter sin förra klubb där han skördades stora framgångar och vann skytteligan - han gör det med lokalrivalerna Milan.

Om Milan vinner kan man lämna Inter sex poäng bakom sig - och för Inter innebär en vinst att man går upp jämnsides med Milan i tabellen.

Matchen sparkar igång 20.45 i TV4 Sport och för dig som vill få full koll på allt om Serie A så är det 20.00 som gäller. Då drar Jesper Hussfelt igång Club Calcio där han tillsammans med sina gäster dissekerar och analyserar Serie A i allmänhet och Milanoderbyt i synnerhet. Inte missa!

Annons
Publicerad 2010-11-14 kl 19:41
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto