Alex knockad - då slog inhopparen till direkt

Serie A

Brassen Alex knockades med en obehaglig smäll. Då byttes Philippe Mexes in och han gjorde mål på sin första bolltouch.

Andrea Bertolacci slog till på en retur redan i den första halvleken och gav gästande Milan 1-0 borta mot Lazio.
Det stod fortsatt 1-0 fem minuter in i den andra halvlekn när Alex fick en smäll i huvudet i en duell med Lazios målvakt. Brassen blev liggandes medvetslös på planen innan han kunde köras ut på bår. Det är ännu oklart hur allvarlig hans skada är.

Milan valde att byta in Philippe Mexes och den franske mittbacken hade bara varit på planen någon enstaka minut när han med sin första bolltouch nickade in Giacomo Bonaventuras inlägg till 2-0. Efter det hade Lazio ett bortdömt mål innan Bonaventura på nytt spelade fram.

Den här gången med en delikat genomskärare till Carlos Bacca som enkelt kunde runda målvakten och sätta 3-0.

Ricardo Kishna tröstmålade för Lazio med fem minuter kvar men Romlaget kom inte närmre utan buades av planen efter slutsignalen.