POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
7v

Allegri utesluter nytt jobb innan sommaren: "Har chans att reflektera"

Foto: Bildbyrån

Max Allegri har kopplats ihop med bland annat Arsenal.
Italienaren utesluter dock en återkomst till fotbollen innan sommaren.
- Så snart som relationen med Juventus tog slut så var beslutet att ta ett år ifrån fotbollen, säger Allegri till ESPN.

Maximiliano Allegri lämnade Juventus efter den förra säsongen. 52-åringen sa då att han skulle ta ett sabbatsår. Allegri har nu kopplats ihop med Arsenal efter att Unai Emery sparkats av klubben. Italienaren utesluter dock att återvända till fotbollen innan sommaren.

- I juni (återvänder jag). Jag vet inte om du kan kalla det för en sabbatstid eller inte. Så snart som relationen med Juventus tog slut så var beslutet att ta ett år ifrån fotbollen, säger Allegri till ESPN.

- Jag hade 18 år som spelare och sedan har jag tränat i 16 år. Jag stannade upp i år efter 34 år. Jag är lycklig. Jag har en chans att reflektera, gå och prata med folk, göra saker i mitt privatliv som jag är passionerad för. Som att gå på teater, konstutställningar och läsa böcker.

Allegri tar även lektioner i engelska.

- Jag tar lektioner här i Milano. Jag klarar av att tala ganska bra. Jag tycker att lyssnandet är lite svårare. Om jag pratar med någon som hjälper mig genom att prata lite långsammare så förstår jag. Jag tittar på filmer och om jag läser något på engelska så förstår jag det bra, säger tränaren.

Publicerad 2019-12-05 kl 22:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå