POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Allegri: "Zlatan blir bättre efter avstängningen"

Avstängningen gör Zlatan ännu bättre. Det tror Massimiliano Allegri, som gav en syrlig karamell till förbundet. Han tror att Ibra straffas hårdare.

- När det gäller Ibrahimovic så glömmer de inte att tillämpa hela regelboken, säger Allegri och lyfter på ögonbrynen.

Allegri tror att Zlatans avstängning kommer att vässa svenskens form. Tre matcher på läktaren och suget efter en comeback kommer att ge en injektion.

- Ibra kommer tillbaka ännu starkare än han var förut. Och Scudetton hänger helt på oss själva, vi har allt i egna händer, säger Allegri.

Kritiken mot förbundet och domarna lindas in. Milantränaren säger det inte rakt ut. Men att han tycker att Zlatan granskas noggrannare än andra, det är lätt att förstå.

- I alla fall när det gäller Ibra så tillämpas regeln om utvisning i en sådan situation fullt ut. Om man drabbas av något sådan så blir man stärkt, mer självkritisk och revanschsugen, säger Allegri.

Han går mot strömmen och hyllade Ibras Fiorentinainsats. Trots måltorkan och frustrationen så är Allegri beroende av sin fixstjärna.

- Han spelade en av sina bästa matcher i Milan fram till det röda kortet. Men det har ingen sagt något om, säger Milantränaren.

Han ger media en känga för att man fokuserar för mycket på utvisningen. Allegri efterlyser tydligt beröm för hela laget.

- Jag tycker att det är tråkigt att allt har handlat om Ibrahimovics utvisning. Och inte någon om laginsatsen och vinsten mot Fiorentina, säger Allegri.

Andreas Jemn
Francesco Specchia

Publicerad 2011-04-13 kl 16:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå