POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Antonsson till Bologna: "Har etablerat en kontakt med honom"

Bologna vill ha Mikael Antonsson. Mittbacken åker inom kort till Italien för att skriva på.
- Vi har etablerat en kontakt med honom, säger en presstalesman för klubben.

Sedan säsongen slutade med FC Köpenhamn har Mikael Antonsson varit klubblös. Det lär han inte vara länge till. Flera italienska medier har skrivit att Bologna FC ska vara ute efter den svenska landslagsbacken, och en presstalesman för klubben bekräftar nu för fotbollskanalen.se att det stämmer. Den klassiska italienska klubben vill ha Antonsson och arbetar på att få hans underskrift.

- Jag kan gladeligen bekräfta att Bologna definitivt är intresserade av spelaren Mikael Antonsson och har etablerat ett kontakt med honom, säger presstalesmannen.

Enligt en källa ska Antonsson åka ner till Bologna inom kort. Då ska parterna komma överens om detaljer i kontraktet, Antonsson ska träffa ledning och - om allt går bra - genomföra den medicinska undersökningen och presenteras som klubbens nya spelare.

- Det är en pågående process och vi har inte kommit överens om något slutgiltigt ännu. För mer information, föreslår jag att du kontaktar mig de kommande dagarna, säger presstalesmannen.

30-årige Antonsson har spelat i FCK sedan 2007. Före det har han även representerat Panthinaikos, Austria Wien, IFK Göteborg och moderklubben AIK Sillhövda. Fotbollskanalen har sökt Antonsson och hans agent Martin Dahlin för en kommentar.

Publicerad 2011-07-02 kl 09:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå