Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
38v

Armenteros flytt kan grusas - på grund av en reservlagsmatch

Foto: Bildbyrån.

Utrechts lån av Samuel Armenteros kan gå i stöpet.
Anledningen? 45 minuter som svensken gjorde i en reservlagsmatch i augusti.
- Vi förhåller oss till att Samuel är en Benevento-spelare tills vidare, säger hans agent Fredrik Risp till Fotbollskanalen.

Holländsk media har under de senaste dagarna rapporterat om intresse från Utrecht vad gäller ett lån av anfallaren Samuel Armenteros. Armenteros tillhör som bekant Serie A-jumbon Benevento, men har trots att laget gått uselt i ligan fått mycket begränsat med speltid.

Men nu kan lånet komma att grusas på grund av att Armenteros  den 21 augusti i fjol spelade 45 minuter i en reservlagsmatch mot Heerenveen för sin förra klubb Heracles. Enligt sajten Football-Italia räknas det därför som att svensken redan representerat två klubbar i officiella sammanhang samma säsong, vilket i sin tur omöjliggör en flytt till en tredje (där säsongen fortfarande pågår).

Benevento uppges nu ha överklagat till Fifa som man hoppas ska ge grönt ljus för svensken att lånas ut.

Armenteros agent Fredrik Risp vill inte kommentera den uppstådda situationen, men bekräftar att det finns intresse från holländska klubbar.

- Det har varit många holländska klubbar som har hört av sig till oss, men det är inte upp till oss utan det är upp till Benevento. Vi förhåller oss till att Samuel är en Benevento-spelare tills vidare, säger han till Fotbollskanalen.

Totalt har det bara blivit nio matcher och ett mål för Armenteros under säsongen i Serie A.

Publicerad 2018-01-16 kl 23:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons