Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Arsenal och Roma slåss om Barca-talangen

Italien

Roma såg ut att ha vunnit kampen om Barcelonas anfallstalang Antonio Sanabria, men nu verkar Arsenal gett sig in i striden på allvar.

I slutet på förra veckan skrev italiensk media att Roma mer eller mindre gjort klart med Barcelonas paraguayanske talang Sanabria. Roma sägs vara redo att betala ca 25 miljoner kronor för 17-åringen.

Men nu skriver spanska Sport att Arsene Wenger personligen klivit in och bett Arsenal att försöka övertyga Sanabria om att flytta till London istället.

Den spanska tidningen menar att Arsenal har höjt Romas bud och försöker komma överens med Barcelona om att de ska få en viss procent på en eventuell framtida försäljning.

Sanabria flyttade till Spanien 2007 och började i Barcelonas ungdomsakademi två år senare som trettonåring. Förra sommaren plockades han upp av Tito Vilanova för att träna med A-laget och den här säsongen har han spelat i Barcelonas B-lag.

ANNONS
Publicerad 2013-12-04 kl 10:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto