Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Avlidne Morosinis syster tas omhand av Udinese

Foto: AP

Antonio Di Natale

Avlidne Piermario Morosinis sjuka syster kommer att tas omhand av hans klubb Udinese.
– Han gav styrka till oss alla, säger lagkaptenen Antonio Di Natale.

Piermario Morosini hade ett tufft liv. Innan han hade fyllt 18 hade båda hans föräldrar gått bort, och hans handikappade lillebror tog sitt liv genom att hoppa från ett fönster.

Piermarios sjuka syster förlitade sig på honom att bistå henne med ekonomiskt och emotionellt stöd. Udinese kommer nu att se efter henne. Lagkaptenen Antonio Di Natale spelade med Morosini i klubben och är bedrövad av dödsfallet.

– Han var en exceptionell kille, så full av liv. Trots alla problem var han alltid till förfogande för laget och varje dag gav han styrka till oss alla, säger Di Natale till Football Italia.

Morosini, som var utlånad till Livorno från Udinese vid tidpunkten för sin död gav själv Di Natale stöd när skyttekungens mor gick bort.

– Jag förlorade min mor för fyra år sedan. Då han redan hade gått igenom det kom han mig mycket nära. Att se bilderna på tv var chockerande. Han ville upp, men föll igen. När du ser det är allt du kan göra att be till Gud, säger Di Natale.

– Han ville så gärna leva och finna framgång. För honom själv och för den familj han inte längre hade och för sin syster. Jag sa direkt att vi inte kunde spela i går kväll då det inte var rätt. Jag komplimenterar Inter (motståndaren) och det italienska fotbollsförbundet för att ta det beslutet. På en dag som denna blir fotboll omöjlig.

Publicerad 2012-04-15 kl 14:57
Annons
Annons
Annons