Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Balotelli till attack: "Prandelli är ingen riktig man"

Foto: Scanpix

Mario Balotelli var en av de stora syndabockarna för Italiens tidiga uttåg ur VM i somras. Nu går han till attack mot den före detta förbundskaptenen Cesare Prandelli.

Cesare Prandelli ansåg länge vara en av få som kunde få ut det bästa ur Mario Balotelli och deras relation verkade harmonisk.

Men efter VM i somras blev Balotelli en av de största syndabockarna för Italiens fiasko och även Prandelli var kritisk till den italienska anfallaren och sa bland annat att anfallaren lever långt ifrån verkligheten.

Nu svarar Balotelli för första gången på Prandellis kritik i det engelska magasinet Sport.
- Jag förväntade mig inte att han skulle prata illa om mig framför journalisterna. Om riktiga män har något att säga så gör man det ansikte till ansikte, attackerar Balotelli.

- Jag hade två, tre målchanser under hela VM. Alla vet att jag gjorde mål mot England och mycket mer än så kunde jag inte göra, fortsätter Super-Mario.

Balotelli hade däremot förståelse för att han inte tagits ut till landslagstruppen av den nye förbundskaptenen Antonio Conte.
- Jag förstår att jag inte är med i landslaget just nu. Jag gör inte mål och vissa andra som t ex Pellé har gjort flera stycken och förtjänar därmed att tas ut. Men jag älskar Italien och ingen kan ifrågasätta min tillgivenhet till landslaget, säger Balotelli.

Mario Balotelli har inte haft något vidare start på sin nya karriär i Liverpool och väntar fortfarande på sitt första ligamål.

I det italienska landslaget har han däremot gjort 13 mål på 33 landskamper.

Publicerad 2014-10-16 kl 18:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons