Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bekräftat: Utredning öppnas mot Berardi - för "våldsamt uppförande mot supporter"

Serie A

Sassuolos Domenico Berardi tappade kontrollen och fick stoppas från att anfalla en supporter.
Nu startas en utredning mot honom för "våldsamt uppförande mot supporter".
Det bekräftar det italienska fotbollsförbundets disciplinnämnd.

Foto: Bildbyrån.

Domenico Berardi har ofta varit en spelare som skapat rubriker för sina insatser på fotbollsplanen, då han varit en notorisk poängspelare för Serie A-klubben Sassuolo under många år. Men det senaste dygnet har han skapat rubriker i negativ bemärkelse på grund av sitt beteende mot en supporter utanför planen.

Under måndagen spelade Sassuolo match mot Serie B-klubben Modena i italienska cupen, Coppa Italia, och chockförlorade med 3-2 – vilket innebär att klubben redan nu är utslagen. Efter matchen när Berardi skulle lämna arenan fick han mottaga en förolämpande kommentar från en Modena-supporter, varpå Berardi svarade aggressivt och jagade supportern.

ANNONS

Flera personer fick ingripa för att se till att Berardi inte skulle fysiskt attackera Modena-supporterna och allting fångades på en video som spridits som en löpeld på sociala medier under tisdagen.

Nu kommer besked om påföljder för Berardi. Under tisdagen bekräftar det italienska fotbollsförbundets disciplinnämnd att man öppnat en formell utredning mot Berardi där han kan komma att straffas för ”våldsamt uppförande mot supporter”.

Berardi har efter händelsen bett om ursäkt på sitt Instagramkonto.

Publicerad 2022-08-09 kl 23:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto