Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
13v

Beskedet: Ronaldo kommer förhöras - nu lägger stjärnan upp strategin

Foto: Bildbyrån.

Polisen har återupptagit polisutredningen mot Cristiano Ronaldo.
Nu ska den portugisiska stjärnan förhöras om den misstänkta våldtäkten i Las Vegas 2009.
Det skriver brittiska The Mirror och italienska La Gazzetta dello Sport.

Kathryn Mayorga hävdar att hon i Las Vegas 2009 blev våldtagen av Juventus och Portugals superstjärna Cristiano Ronaldo. Mayorga trädde nyligen fram i en intervju med tyska Der Spiegel där hon berättade om incidenten – och att hon pressats att skriva på ett avtal med tystnadsplikt i utbyte mot en betalning på 375 000 dollar.

Nu försöker Mayorgas rättsliga rådgivare få avtalet ogiltigförklarat och dessutom har Nevadas polis meddelat att man återupptagit utredningen mot Ronaldo.

Flera internationella medier, däribland brittiska Daily Mirror och La Gazzetta dello Sport, rapporterar att polisen nu bestämt sig för att höra Ronaldo om incidenten som inträffade för nio år sedan. Om förhöret kommer att genomföras med Ronaldo fysiskt på plats eller via video eller skrift är oklart.

Italienska ”Gazzettan” skriver dessutom att Ronaldo under sina lediga dagar nu varit i Lissabon för att prata med sin juridiska representanter om vilken strategi man ska ta. Tidningen konstaterar att det skiljer sig från septemberuppehållet då han ”åkte till havet med familjen”.

Cristiano Ronaldo har själv beslutat sig för att inte spela mer med det portugisiska landslaget under 2018. Landslaget har just nu samling, för Nations League-matchen mot Polen i morgon och vänskapsmötet med Skottland på söndag.

Publicerad 2018-10-10 kl 11:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons