Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Betyget till Zlatan: "För mycket valium före matchen"

Zlatan Ibrahimovic var inte så glödhet som väntat mot Barcelona – och Gazzetta dello Sport ställer frågan i sin betygsättning:
- Fick han för mycket valium i sig?

På förhand hade tränaren Massilimiliano Allegri skämtsamt deklarerat att han kanske måste ge svensken lugnande medicin för att inte riskera en övertändning i supermatchen. Mycket stod ju på spel – inte minst chansen till revansch mot ”Ibras” förre boss Pep Guardiola och lagkompisarna från 2009.

Men trots sitt mål och en stabil insats hade fansen väntat sig mer av Ibrahimovic, och flera tidningar är lite kritiska när de rangordnar hans insats dagen efter.

Betyg i italiensk press:

Gazzetta dello Sport, 6,5
”Ibrahimovic hälsar på alla med ett stort lugn. För stort? Sedan gör han ett mål, och det känns som upptakten till ännu en stormatch. Men kort senare tar hans ork slut och vi kan inte undgå att undra: Blev det för mycket valium före matchen?”.

Tuttosport, 6
Han får sin hämnd på ”korgossarna” och tränaren Pep Guardiola genom att göra ett av målen. Han visar att han är en stor spelare fortfarande, men utan att glänsa. En ganska alldaglig insats”.

Repubblica, 6
Hjälper omgivningen på ett bra sätt, men behållningen är hans mål. Det åttonde på tolv matcher i Champions League. Håller sig själv sysselsatt men når inga större höjder.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2011-11-24 kl 17:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons