Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Blev uppringd av Zlatan: "Sade att han var sur för att jag sålde honom till PSG"

Italien

Stannar eller inte? Men när det såg som mörkast ut i förra veckan fick Milanbossen Adriano Galliani i alla fall tröstens ord av Zlatan Ibrahimovic.

- Han ringde och sade att han var ledsen över det som hänt, säger Galliani enligt Gazzetta dello Sport.

I helgen kom det motstridiga uppgifter kring vd Adriano Gallianis framtid i Milan. I torsdags förklarade han själv att han - efter 27 år - var tvungen att lämna klubben. Dagen efter förklarade dock ägare Silvio Berlusconi att så inte alls var fallet - utan att Galliani istället skulle dela på jobbet med Berlusconis dotter Barbara.

På den korta tiden som Galliani var utan jobb ska ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic ha ringt och gett sina varmaste hälsningar till sin förre chef. Det var Galliani som var hjärnan bakom den affär som tog Ibrahimovic till Milan sommaren 2010.

- Av alla samtal jag fått dessa dagar fick jag även ett från Zlatan. Han sade att han var ledsen för det som hänt och han önskade mig lycka till, säger Galliani enligt Gazzetta dello Sport.

ANNONS

Galliani var även inblandad i att kränga iväg anfallaren till PSG förra sommaren. Även om det knappast var han som ville göra den affären. Något som de båda pratade om - om man ska tro Galliani.

- Ibra berättade också att han var sur för att jag sålde honom till PSG eftersom jag hade lovat honom att han skulle få stanna i Milan.

- Han hade slutat att prata med mig för att han var arg, delvis för att jag hade lovat att han skulle stanna. Det var ett samtal som gjorde mig mycket glad.

Publicerad 2013-12-02 kl 10:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto