Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Capello om Zlatans nya maktroll: "Jag har bara ett frågetecken"

Serie A

Zlatan Ibrahimovics roll i Milan klarnar. 
Nu förklarar Fabio Capello. 
- Om Ibra tidigare bara var en spelare på planen så har han nu fått en krona placerad på huvudet, säger Fabio Capello.

3:58
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Capello tyckte tidigare att gränserna för Ibrahimovics nya jobb verkade otydliga. Det gör han inte längre. Inte sedan Gerry Cardinale, grundare för RedBird som äger Milan, framträtt på Financial Times Business of Football Summit i London i veckan. 

- Cardinales ord var mycket tydliga och beslutsamma: Ibra är hans högra hand i Milan. Det är han som kommer att ha makten över alla de viktigaste besluten, säger Capello till Gazzetta dello Sport.

- Cardinale sa att han inte är nöjd med hur saker och ting fungerar. Nu är det upp till Ibra att föreslå lösningar. Han kommer att vara den som avgör värdet på dem han arbetar med. Är han inte nöjd med dem måste han välja andra. Det kommer inte att bli lätt.

Annons

Capello, som var den som en gång i tiden tog Ibrahimovic till Juventus, har höga tankar om den nu 42-årige svensken. Han tror Ibrahimovics driv och intelligens tar honom långt, att han kommer att lära sig även om det brådskar. Så, kommer allt gå smidigt? undrar Gazzetta dello Sport.

- Jag har bara ett frågetecken. Det jag undrar är om han också kommer att klara av att vara diplomatisk. Och då menar jag inte bara i offentliga uttalanden. Jag tänker på de relationer han privat måste upprätthålla, i alla situationer, svarar Capello.

Publicerad 2024-03-02 kl 11:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto