Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dumfries: "Situationen i Inter är irriterande"

Serie A

Inter går knackigt.
Då är Denzel Dumfries inte nöjd.
- Vi vill ändra på saker och ting så fort som möjligt, säger han till De Telegraaf.

Foto: Bildbyrån

Denzel Dumfries.

Tre förluster på sju matcher. Nej, säsongsinledning i Serie A har varit allt annat än bra för Inter som har ambitionen att vinna Scudetton i år. Flera spelare har underpresterat samtidigt som chefstränare Simone Inzaghi har fått utstå kritik.

Denzel Dumfries, som för tillfället är på Nederländernas landslagssamling, medger att allt inte är optimalt i klubben för tillfället.

- Situationen i Inter är irriterande. Vi vill ändra på saker och ting så fort som möjligt. Så utifrån den aspekten är landslagsuppehållet ett irritationsmoment. Men det kan kanske också vara nyttigt för att rensa huvudet igen, säger Dumfries till De Telegraaf.

ANNONS

Inter-backen menar vidare att han tror att klubben har kvaliteten och viljan som krävs för att vända trenden.

- Vi har många erfarna spelare i truppen som gör allt för att gå ut max av sig själva och sina karriärer. Jag försöker att ta lärdom av det varje dag, säger Dumfries, som imponeras av sina lagkamrater:

- Jag fick verkligen en ögonöppnare på en ledig dag förra säsongen. Jag hade en mindre skada och kom in till träningsanläggningen för behandling. Jag gick till gymmet och såg 13 spelare träna på egen hand. Om jag inte hade varit skadad hade jag inte vetat att så många lagkamrater offrade sin lediga dag för att utvecklas och bli fysiskt bättre.

Totalt har Denzel Dumfries noterats för sju mål samt åtta assist på 54 matcher i Inter-tröjan sedan han värvades från PSV Eindhoven 2021. 26-åringen kopplades i sommar ihop med Manchester United och Chelsea.

ANNONS
Publicerad 2022-09-25 kl 12:26

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto