Dybala tvåmålsskytt - satte läcker frispark i ny Juveseger

Serie A

Ny seger – och nya mål av Paulo Dybala.
Allt var som vanligt när Juventus vann mot Udinese under söndagen.
- Nu sätter vi press på våra motståndare, säger Dybala till klubbens hemsida.

Paulo Dybala är fortsatt glödhet. Juventus anfallare hittade nätet två gånger om (fyra mål på tre matcher) då ”Den gamla damen” planenligt avfärdade Udinese under söndagen.

Dybala satte tonen redan efter 20 minuter då han klev fram och skruvade in en otroligt vacker frispark i krysset. Tidigt i den andra halvleken avslutade han sedan Gonzalo Higuains fina framspelning på bästa sätt och rullade in slutresultatet 2-0. Just Higuain hade även han chansen att göra mål men argentinaren missade straffsparken.

- Jag är glad över att ha hjälpt laget. Nu sätter vi press på våra motståndare och går vidare. Allt hänger på oss själva, säger Dybala i en kommentar på klubbens hemsida.

Dybala står nu på 17 gjorda ligamål och jagar Ciro Immobile i skytteligatoppen. Just Immobile räddade en poäng för Lazio i bortamötet med Cagliari under söndagen. Målet kom efter en fantatisk klack från Immobile, i höjd med straffområdeslinjen, över målvakten.

Senare under söndagen spelade Juves främsta konkurrent om ligatiteln, Napoli, oavgjort 0-0 på bortaplan mot Inter. Juventus leder nu serien med en poäng och man har dessutom en match mindre spelad.