POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Efter Astoriaffären - Igli Tare dödshotad igen

Lazios supportrar är vansinniga efter att Lazio missat att värva David Astori som istället gått till ärkerivalen AS Roma. 

- Någon har hittat mitt telefonnummer och spridit det på internet, säger Lazios sportchef, Igli Tare, till Il Tempo

David Astoris beslut att lämna Cagliari för spel i AS Roma har väckt starka reaktioner i Lazio-lägret. Supportrarna är vansinniga på klubbledningen och har gått så långt som att dödshota sportchefen Igli Tare. 

Gårdagens träningsmatch i Rom var stökig utanför arenan med supportrar som sökte konfrontation och Tare medger nu att dödshoten - trots att han talat med supportrarna - fortsatt. 

- Efter kvällen i Auronzo, när jag pratade med fansen vid hotellet, har problemen börjat igen. Någon har hittat mitt telefonnummer och spridit det på internet. Efter det började de sedvanliga dödshoten komma, säger Igli Tare till tidningen Il Tempo..

- Jag har fått märkliga telefonsamtal, bland annat ett från Alitalia. Någon hade bokat en biljett till Rotterdam i mitt namn, och efter att jag avbokat den tillbringade jag två timmar för att ta reda på vem som gjort detta. De fick sitt roliga. Utöver detta var det tusentals meddelanden med hot och förolämpningar.

Enligt Tare har saker och ting eskalerat efter att Astori skrev på för Roma:

- Den kvällen började de till och med ringa till min frus telefon, så jag började bli orolig. Det är ofattbart att man inte kan skydda sitt privatliv i ett land som Italien. Under de kommande timmarna tvingas jag byta nummer igen, vilket inte kommer bli så lätt då det är ett fundamentalt verktyg i mitt jobb. Jag har fått utstå mycket, men det som gör mig mest irriterad är förolämpningarna mot min familj.

Efter att ha missat värvningen av Astori sägs Lazio nu göra allt för att värva Feyenoords holländska VM-man Stefan De Vrij.

Publicerad 2014-07-27 kl 15:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå