Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Efter nya fiaskot - tidigare Milanstjärna kritiserar Inzaghi

Foto: Scanpix

Milan spelade 1-1 mot Sampdoria och tränare Filippo Inzaghi var i vanlig ordning nöjd med lagets insats. En som var mindre imponerad var den förre Milan-stjärnan, Zvonomir Boban, som tycker att Milan-spelarna helt enkelt är för dåliga.

Milan spelade 1-1 mot Sampdoria och är för närvarande sju poäng ifrån en plats till Europa League nästa säsong. Trots det så var Milan-tränaren Filippo Inzaghi nöjd efter matchen

-Vi spelade bra. Jag är mycket nöjd med lagets prestation, särskilt med den första halvleken som var en av våra bästa den här säsongen, sa Inzaghi enligt Gazzetta dello Sport.

"Riktigt dåliga"
En som dock var mindre imponerad var den förre Milan-stjärnan, Zvonomir Boban som anklagade Milan-spelarna för att vara för dåliga i Skys sändning efter matchen.

- Problemet är att spelarna som Milan har är riktigt dåliga. Det är nästan omöjligt att göra ett med dessa spelare. Inzaghi har heller ingen riktigt idé hur de ska spela, men det är svårt att få dem att spela tillsammans, mycket svårt, tyckte den förre Milan-mittfältaren.

Boban var även kritisk samtidigt som Inzaghi fanns med i sändning och de båda hamnade i en het ordväxling:

-I kväll insåg jag värdet av Milans trupp. Att säga att man är nöjd efter en sådan här match är verkligen svårt, sa Boban.

Het ordväxling
- Om Mihajlovic förändrade laget i halvtid var det för att vi spelade bra, svarade Inzaghi.

-Ni var bättre än Sampdoria i första halvlek eftersom de var så dåliga, kontrade Boban.

-Visst, när vi spelar bra så är det de andra som är dåliga....inga problem, avslutade Milan-tränaren.

Strax innan hade Inzaghi även svarat på kritik från TV-Experten, Massimo Mauro, som tyckte att Milan-tränaren varit överdrivet nöjd i sin analys av matchen.

-Vi såg nog två olika matcher, svarade Inzaghi.

Publicerad 2015-04-13 kl 12:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons