POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Ekstrand hyllar lagkamraterna: ”Di Natale är som Henke – Sanchez kan bli bäst i världen”

Joel Ekstrand har lärt sig oerhört mycket av att träna med stjärnor som Antonio Di Natale och Alexis Sanchez, berättar han för fotbollskanalen.se
- Sanchez kan bli bäst i världen, säger han.

Udinese ligger för tillfället på fjärdeplats i Serie A – den sista Champions League-platsen. De spelare som briljerat mest hos de svartvita är utan tvekan målkungen Antonio Di Natale och fartkulan Alexis Sanchez. Deras svenske lagkamrat Joel Ekstrand har bara gott att säga om superstjärnorna.

- Di Natale kan man jämföra med Henrik Larsson, som jag också har spelat med. Du vet, en riktig profil, en riktig anfallare som verkligen alltid gör mål. Han är otroligt professionell på alla sätt och vis, både på och utanför planen, säger han till fotbollskanalen.se.

Chilenaren Alexis Sanchez jagas av flera storklubbar, och har orsakat problem för Ekstrand på flera träningar.

- Han är överlägset svårast att möta. Han är ett fenomen. Han kan bli bäst i världen om ett par år, och han är bara ett år äldre än mig, säger den 22-årige skåningen.

Han verkar ha rätt bra fart under fötterna.
- Ja, haha, det går undan kan jag berätta.

Det är mycket surr runt just Sanchez. Blir han kvar i klubben?
- Det beror på. Det är mycket surr om många spelare här, eftersom de är så fantastiskt bra. Många är i en bra ålder också, nästan alla är under 25. Hamnar vi på en Champions League-plats tror jag att klubben vill försöka behålla spelare, och då är det mer attraktivt för de största stjärnorna att stanna också. Når vi inte Champions League finns det ju vissa spelare som har utvecklats fullt, och har ambitioner att spela i den turneringen.

Publicerad 2011-05-11 kl 12:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå