Eriksson äntligen tillbaka efter skadehelvetet

Italien

Det var flera svenskar som var i farten i söndagens matcher i Serie-A. Bland annat gjorde Sebastian Eriksson sitt första inhopp i Cagliari efter sin tunga korsbandsskada.

Ligatvåan Napoli tog emot Udinese och vann med 2-1, alla mål i första halvlek, och är två poäng bakom Juventus. Mathias Ranégie kom in i mitten av andra men kunde inte fixa någon poäng till Udinese.

Det var först efter visst besvär som mästarlaget Juventus slog bottenlaget Siena med 2-1. Andrea Pirlo frisparkade in 1-0 efter en kvart, Emanuele Calaio kvitterade precis före paus och Claudio Marchisios volleyskott avgjorde med fem minuter kvar. Juventus toppar serie A på 19 poäng efter sju omgångar

Miroslav Klose gjorde de två sista målen i Lazios 3-0-seger borta mot Pescara där Mervan Celik spelade första timmen. Lazio är trea på 15 poäng, samma som Inter.

Albin Ekdal spelade hela matchen och Sebastian Eriksson sista minuterna när deras Cagliari slog Torino borta med 1-0. Trots segern är Cagliari kvar under nedflyttningsstrecket.

Publicerad 2012-10-07 kl 22:59