Eto'os revansch - låg bakom båda målen när Inter vann

Italien

Otursgubbe senast - turgubbe och målpassare i dag. Samuel Eto'o hade sina kvicka fötter med i båda Inters mål när Fiorentina besegrades i Florens.

Samuel Eto'o var syndabock senast för Inter då han drog bollen i ribban från tre meter. Mot Fiorentina på Artemio Franchi i kväll blev han i stället hjälte när han låg bakom Inters bägge mål i 2-1-segern.

Inter tog ledningen redan i den sjätte minuten. Maicon och Stankovic satte igång en kontring och bollen kom ut till Eto'o på högerkanten som slog in bollen i straffområdet. Oturligt nog för Fiorentina studsade Eto'os inlägg på Camporese och smet in vid första stolpen, otagbart för Artur Boruc. 1-0 Inter!

I den 33:e minuten kvitterade dock Florenslaget. Pasqual slog ett inlägg från vänster som Alberto Gilardino sträckte sig efter. Anfallaren lyckades inte få en tå på bollen - som dock studsade in via Julio Cesars bortre stolpe.

Eto'o ryckte i den 62:a minuten förbi självmålskytten Camporese på vänsterkanten och serverade Giampaolo Pazzini som från nära håll bredsidade upp bollen i nättaket. Pazzini jublade dock inte över målet, möjligtvis för att han spelat för Fiorentina i fyra år.

Fiorentinas startelva: 84 Boruc; 15 Comotto, 5 Gamberini, 31 Camporese, 23 Pasqual; 18 Montolivo, 4 Donadel, 85 Behrami; 7 Santana, 11 Gilardino, 10 Mutu.

Avbytare: 89 Neto, 9 Babacar, 14 Natali, 21 D'Agostino, 22 Ljajic, 29 De Silvestri, 32 Marchionni

Inters startelva: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o

Avbytare: 12 Castellazzi, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 20 Obi, 27 Pandev, 29 Coutinho

Publicerad 2011-02-16 kl 20:33