Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Gattuso: ”Ibra måste förstå att alla inte är lika bra som han”

Zlatan Ibrahimovic kräver mycket av sina lagkamrater. Nu tycker Gennaro Gattuso att han ska lugna ned sig. - Ibra måste förstå att alla inte är lika bra som han, säger han enligt Sportbladet.

Gennaro Gattuso och Milan får klara sig utan Zlatan Ibrahimovic i några matcher efter att svensken blev utvisad mot Bari. I första matchen utan honom, mot Palermo, blev det förlust direkt. Frågan är hur nöjd Ibrahimovic blev över det? Gattuso har nämligen pratat med medier i Italien och, med en viss glimt i ögat, berättat om en Zlatan som kräver en hel del av sina lagkamrater. Kanske lite för mycket, enligt Gattuso.

– Ibra förväntar sig mycket av sig själv och också av oss andra. Men det är inte möjligt, för alla har inte hans skicklighet.

Gattuso har tydligen försökt prata med Zlatan om det, och sagt till svensken att han måste förstå att det är en viss skillnad mellan honom och de andra spelarna. Vilket inte minst syns på lönespecifikationen.

– Jag har sagt det till honom att ”Zlatan, om alla var så bra som du så skulle du inte tjäna så där mycket”, säger Gattuso enligt Sportbladet.

I och med Milans senaste poängtapp har nu avståndet ned till Inter krympt till två poäng. Och lagen möts den andra april, efter landslagsuppehållet. I Zlatans frånvaro hoppas Gattuso på att Antonio Cassano kliver fram.

– Han har kapaciteten att vara den som tar oss ut ur tråkigheterna.

Publicerad 2011-03-21 kl 18:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons