Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Gazzettan: Juventus sparar miljoner vid Pogba-uppbrott

Serie A

Paul Pogba kan få sitt kontrakt rivet.
Det skulle spara Juventus 370 miljoner, enligt La Gazzetta dello Sport.

5:24
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: TT.

Se höjdpunkterna från Inter-Juventus i spelaren ovan.

Stjärnmittfältaren Paul Pogba har stängts av från all fotboll i fyra år efter att ha testat positivt för dopning förra året. Domen föll i torsdags, och fransmannen kommer inte vara tillbaka på planen förrän våren 2028 som tidigast.

Tidigare medierapporter har gjort gällande att Juventus väntas bryta stjärnans kontrakt, som sträcker sig till 2026. Men ännu har den italienska jätten inte kommunicerat något.

La Gazzetta dello Sport hävdar att Turinklubben inom kort kommer inleda samtal med Pogba om att riva avtalet. Man har rätt att bryta kontraktet och hoppas kunna spara omkring 33 miljoner euro (370 miljoner kronor).

Annons

Själv har Pogba dömt ut domen som "felaktig" och meddelat att han kommer överklaga den till Cas, idrottens speciella skiljedomstol.

"Jag är ledsen, chockad och förkrossad över att allt jag har byggt upp under min professionella spelarkarriär har tagits ifrån mig. När jag är fri från alla juridiska restriktioner kommer hela historien att klarna, men jag har aldrig medvetet tagit något preparat som bryter mot anti-dopingreglerna", skrev han i ett uttalande.

Pogba återvände till Juventus från Manchester United 2022.

Publicerad 2024-03-01 kl 07:27

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto