Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Glädjebesked från Eriksen - närmar sig comeback: "Senare i januari"

Serie A 2022-01-04 kl 13:37

Christian Eriksen har inte spelat fotboll sedan EM.
Men nu närmar han sig att kunna träna fullt, enligt hans agent.
- Han förväntas kunna vara med i gruppträning med ett lag senare i januari, säger Martin Schoots till Daily Mail.

Foto: Bildbyrån

Den danske stjärnan Christian Eriksen har inte spelat fotboll sedan han under en EM-match drabbades av hjärtstillestånd. Han har sedan dess fått en hjärtstartare inopererad som föranledde att han bröt kontraktet med Inter. Det är inte tillåtet att utöva elitidrott med en hjärtstartare i Italien, och Eriksen står nu därför utan klubb.

Under december månad genomförde Eriksen många olika tester, där det nu har fastställts att det är säkert för 29-åringen att fortsätta sin spelarkarriär.

- Det går väldigt bra för Christian. Han gjorde alla tester precis innan jul och resultaten var så bra att han förväntas kunna vara med i gruppträning med ett lag senare i januari. Men jag skulle föredra att Christian pratar om detta själv, vilket han kommer göra väldigt snart, berättar hans agent Martin Schoots för Daily Mail.

ANNONS

Det uppges finnas intresse av att värva Eriksen i vinter, framförallt i England, Nederländerna och hans hemland Danmark. Vad gäller Premier League-klubbar har inga namn nämnts men hans förra klubb Tottenham tränas i dag av Antonio Conte, som känner Eriksen från tiden i Inter. En flytt till just Spurs är därför ett av de alternativ som ofta nämnts. Även hans tidigare klubb Ajax har varit med bland ryktena.  

Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto