Granqvists stora ångest - Genoa på väg mot nedflyttning

Italien

Bologna - Genoa 3-2

Genoa förlorade mot Bologna - och riskerar att halka under nedflyttningsstrecket. Om något av de tre lagen med färre poäng vinner sina matcher hamnar Andreas Granqvists gäng på fel sida.

Redan tidigt kopplade Bologna greppet efter mål av Portanova och Ramirez. Efter att Garics satt 3-1 släcktes sedan den strimma av hopp som Palacios reducering var upphov till under några korta minuter i andra halvlek.

Visser ligen reducerade Jorquera igen strax före slutet och Genoa fick kontakt igen, men någon kvittering blev det aldrig.

Bologna: Agliardi -  Cherubin, Garics, Raggi, Portanova, Morleo, Taider, Ramirez, Mudingayi, Diamanti, Di Vaio.

Genoa: Frey – Moretti, Granwvist, Kaladze, Mesto, Belluschi, Rossi, Kucka, Birsa, Sculli, Palacio.

Publicerad 2012-04-29 kl 13:40