Guarin stor hjälte i Milano-derbyt - Inter tog tredje raka

Serie A

Fredy Guarin blev stor hjälte i Milano-derbyt. Colombianen tryckte in matchens enda mål i den 58:e minuten och sänkte Milan.

Det blev ett mycket jämt Milano-derby mellan Inter och Milan. Matchens enda mål skulle komma en kvart in i den andra halvleken. Fredy Guarin fick bollen utanför straffområdet och Stevan Jovetic och Mauro Icardis löpningar gav colombianen fritt skottläge. Med ett hårt och välplacerat avslut hittade Guarin nätade bakom Diego Lopez fram till 1-0.

Mario Balotelli gjorde sin första match i Milan sedan återkomsten när han byttes in i den 61:a minuten. Italienaren hade två farliga frisparkar, den allra vassaste i den 82:a minuten när hans låga, hårda skott tvingade Samir Handanovic till en mycket bra räddning.

Inter har inlett Serie A strålande och har tre raka segrar och toppar tabellen. För Milan var detta andra förlusten på tre matcher, laget ligger tolva i Serie A.

Publicerad 2015-09-13 kl 22:40