POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Guidetti kopplas till Siena igen: "Stämmer inte"

Foto: Scanpix

John Guidetti uppges vara på väg till Siena. Men enligt fotbollskanalens uppgifter stämmer det inte alls.
– Vi har inga kommentarer kring honom, låter Serie A-klubbens presschef hälsa.

För några dagar sedan rapporterade Sky Italia att den svenske anfallaren var på väg att värvas in från Manchester City. Siena behöver en ersättare för Mattia Destro som flyttar till Roma – och då uppgavs valet ha fallit på 20-åringen.

Den gången dementerade agenten Per Jonsson i en intervju med Sportbladet och hävdade att alltsammans var felaktigt.

- Jag för en daglig dialog med John och Mike (Johns pappa), Mike blev irriterad idag när han läste om Italien och undrade "vad fan är det här" och det undrar jag också, det är mer än jag vet, sa agenten till tidningen då.

Trots det återkommer Sky Italia nu med nya uppgifter. Enligt sajten ska Guidetti själv redan ha muntligt tackat ja till en principöverenskommelse – vilket innebär att frågan nu skulle ligga hos Manchester City.

Men enligt italienska uppgifter till fotbollskanalen.se är påståendena grundlösa. Det finns ingen sanning i att en affär är aktuell.

När fotbollskanalen.se kontaktar Siena låter presschefen Oralando Pacchiani hälsa att varken han eller någon annan inom klubben har några kommentarer rörande John Guidetti i dagsläget.

Forwarden har ju dragits med en virusinfektion som medförde att han tvingades tacka nej till EM med Sverige, samt att han inte kunnat träna fullt under sommaren. Hans fysiska status är fortfarande oviss.

Publicerad 2012-08-21 kl 12:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå