POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ITALIEN

Hamrén mötte Zlatan och Allegri: ”Ville kolla hur Ibra mår”

Zlatan Ibrahimovic har haft en tuff tid på sistone. Då åkte Erik Hamrén ned till Milano för att besöka den svenska stjärnan – och ha ett möte med Max Allegri, skriver Sportbladet.

Turbulens efter två raka avstängningar, där Zlatan Ibrahimovic tappat humöret vid båda tillfällena. Svenskens sista tid i Milan har inte varit lika framgångsrik som den inledande, samtidigt som Serie A går in i sitt slutskede. Därefter väntar EM-kvalmatcher i juni och därför var Erik Hamrén på plats på Milans träningsanläggning Milanello för att kolla hur det egentligen står till med Ibrahimovic, enligt Sportbladets källa i Milano.

– Den senaste tiden har ju varit tuff för Ibra, med de dubbla avstängningarna. Förbundskaptenen ville träffa honom och prata lite allmänt, kolla hur Ibra mår, det märker vi att han uppskattar.

– Han kollade också hur Ibra känner sig rent fysiskt och Hamrén och Allgeri hade också ett bra samtal. Alla har samma intresse: Ibras bästa.

Landslagschefen Lasse Richt vill inte gå in på detaljer om varför Hamrén var nere i Milano, utan menar att det helt enkelt rörde sig om ett vanligt besök.

- Vår förbundskapten har kontakt med våra spelare och därför åker de och hälsar på dem då och då, det var inget speciellt – utan ett vanligt besök, säger han till fotbollskanalen.se.

Men varför besöka honom under en helg när han inte spelar?
- Man bestämmer saker i god tid och då kan det ju hända saker emellan. Syftet var inte att se Zlatan i matchsituationer, för det gör man varje vecka – utan det var bara för att träffas.

Publicerad 2011-04-30 kl 12:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå