POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A

Hamsik: "Vill att han blir nästa kapten i Napoli"

Foto: Bildbyrån.

Marek Hamsik är inne på sin tolfte säsong med Napoli.
I dag är han lagkapten - och han vet vem han vill ska efterträda honom. 
- Jag hoppas att det blir Lorenzo, säger han enligt Football-Italia. 

Napolis slovakiske lagkapten Marek Hamsik, 31, lämnade under 2007 Brescia för spel i Napoli och är nu inne på sin tolfte säsong i den italienska klubben. Hamsik är sedan en tid tillbaka även lagkapten i laget och öppnar nu för att han möjligen stannar under den resterande delen av karriären i klubben. 

- Jag är knuten till den här tröjan. Det är därför jag har bott här i tolv år och kanske stannar jag här även efter fotbollen. Jag har tillägnat hela min karriär till Napoli och är stolt över det, säger mittfältaren enligt Football-Italia. 

När Hamsik lämnar Napoli eller lägger av, så vet han redan vem han vill ska ta över som ny lagkapten i klubben - Lorenzo Insigne. 

- Min efterträdare som lagkapten? Jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir Lorenzo. Han är napolitan och bryr sig väldigt mycket om den här klubben. Han är redan en symbol och en spelare som väntar på att bli kapten, säger Hamsik. 

Hamsik har kontrakt med Napoli fram till den sista juni 2020 och är den här säsongen noterad för två framträdanden för klubben i Serie A. 

Publicerad 2018-09-12 kl 15:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå