Helander från start när Hellas tog säsongens första seger

Serie A

Är Hellas Verona på väg uppåt i Serie A-tabellen? Under onsdagen tog de i alla fall sin första seger för säsongen.

Det var hemma mot Atalanta som Hellas Verona vände ett 0-1-underläge till en 2-1-seger.

Conti gav Atalanta ledningen efter en halvtimme, men i den 42:a minuten kvitterade Siligardi och precis i början av den andra halvleken drog Atalantas Dramé på sig sitt andra gula kort för kvällen och blev utvisad.

Med sju minuter kvar av ordinarie speltid satte så Giampaolo Pazzini 2-1 till Hellas Verona, som nu går upp på 14 poäng, tio poäng ifrån säker mark.

Svenske mittbacken Filip Helander spelade hela matchen för Hellas Verona. Det var den förre Malmö FF-spelarens 14 framträdande i Serie A den här säsongen.