Helander målskytt när Hellas tog poäng mot Inter

Serie A

Filip Helander fick återigen förtroende från start och tackade med att göra mål när Hellas Verona efter en målfest spelade oavgjort mot Inter.

För sjätte matchen i rad fick Filip Helander förtroende från start när Hellas Verona tog emot Inter på hemmaplan.

Gästerna från Milano inledde starkast sedan Jeison Murillo kom först upp på en hörna och nicka in 0-1 till Inter.

Resultatet skulle däremot bara stå sig i dryga fem minuter innan Filip Helander skulle bli målskytt i matchen. Det tidigare MFF-spelaren kom även han högst upp på en hörna och nickade in 1-1 bakom Handanovic i Inter-målet.

Nickfesten på Bentegodi skulle rulla vidare. I den 16:e minuten så kom 2-1-målet efter att Eros Pisano nickat in bollen på en frispark utanför straffområdet.

En kvart in i den andra halvleken ökade Artur Ionita på till 3-1 för Verona efter att Inter återigen inte räknat in rätt på en defensiv hörna.

Bara minuterna senare skulle dock Mauro Icardi reducera för gästerna som även skulle hitta en kvittering genom Ivan Perisic med knappa kvarten kvar att spela.

I slutet av matchen jagade Inter frenetiskt ett segermål, men det var hemmalaget som var närmast att avgöra, men Luca Marrone fick se sitt skott gå i utsidan av stolpen.