Hellas Verona kvitterade mot Milan på tilläggstid

Italien

Milans tränare Filippo Inzaghi är under press från Milans ledning. Enligt uppgifter riskerar tränaren att få sparken om det inte blir vinst mot Verona ikväll.

I den 18:e matchminuten fick Hellas Verona straff. Ikonen Luca Toni gick fram till straffområdet och iskallt chippade in bollen i mål. Ett otroligt tungt mål för Inzaghi och hans grabbar som dock skulle resa sig.

För i den 40:e minuten så föll Mexes inne i offensivt straffområde och domaren valde att återigen döma straff. Jeremy Menez visade ingen tvekan från elva meter utan tryckte säkert in 1-1 i matchen.

Direkt i den andra halvleken så fullbordade Mexes vändningen för Milan då han gjorde 2-1. Mittbacken var uppe i straffområdet och från en mycket dålig vinkel sköt han in bollen i mål.

Det såg ut som att Milan gick mot en seger, men på tilläggstid så kvitterade Nico Lopez för bortalaget. En osannolik kvittering som kom från ingenting och räddade en poäng för Hellas Verona.

Återigen tappar Milan poäng och nu är frågan hur länge Filippo Inzaghi sitter kvar som tränare.

Publicerad 2015-03-07 kl 22:42