Oscar Hiljemark var under måndagskvällen tillbaka i Genoa.
Svensken fick en lysande comeback när han slog inlägget till Diego Laxalts tilläggstidsavgörande mot Lazio.

Oscar Hiljemark var under hösten utlånad från Genoa till Panathinaikos i den grekiska ligan. Men på deadline day stod det klart att lånet skulle brytas i förtid.

Under måndagen var Hiljemark tillbaka i Genoas tröja. Svensken startade i bortamötet med Lazio. Och det skulle bli en strålande återkomst för Hiljemark.

Efter en mållös första halvlek gav Goran Pandev gästerna ledningen tio minuter in i andra. Hiljemark var med i förarbetet när han spelade fram till Andrey Galabinov som klackade fram bollen till Pandev. Kort därefter kvitterade dock Marco Parolo för Lazio. Men Genoa fortsatte skapa chanser. Diego Laxalt hade bland annat en boll i mål, men efter VAR-bedömning dömdes målet bort.

Målet skulle dock komma. På tilläggstid slog Oscar Hiljemark ett mycket fint inlägg som Laxalt nickade in till 2-1.

Målet gjorde att Genoa tog en mycket stark seger mot topplaget. Det bettyde också tre viktiga poäng som ger laget lite distans ner till nedflyttningsstrecket.