Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Hotet mot Balotelli: Tygla humöret - eller glöm EM

Här är varningen till Mario Balotelli.
Tygla humöret – eller glöm EM.
- Jag vill inte se efterslängar och utvisningar, säger förbundskapten Cesare Prandelli.

Han är en av Premier Leagues största showmän, men även en excentriker av rang – som ideligen försätter sig själv i olika kontroversiella situationer. Medan fansen fascineras av Balotellis upptåg verkar hans chef i ”Gli Azzurri” betydligt mindre road.

Inför uttagningen till träningsmatchen mot USA verkar Cesare Prandelli tveksam, inte minst på grund av forwardens just avslutade avstängning i England. Han fick ju tillbringa fyra serieomgångar på läktaren efter sparken i huvudet på Tottenhams Scott Parker.

- Får Balotelli stanna hemma? Vi får se. Han verkar ganska uppjagad och skakad. När jag säger att vi vill komma till EM förberedda menar jag att jag inte vill se spelare som vid minsta lilla motgång reagerar genom att utdela efterslängar och få röda kort. Det är inte acceptabelt att försätta sina lagkamrater i en situation där de tvingas kämpa med bara tio man, säger Prandelli till Sky Sport Italia.

Uttalandet kan möjligen betraktas som en anmodan för Mario Balotelli: strama upp ditt beteende under våren – annars kan medverkan vid slutspelet stanna vid en dröm.

- Jag har några månader på mig att fatta mitt beslut, säger Prandelli.

Italien har Spanien, Kroatien och Irland i sin EM-grupp.

Publicerad 2012-02-25 kl 11:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons