Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Ibrahimovic tydlig - vill inte lägga av: "Kommer fortsätta spela"

Serie A

Zlatan Ibrahimovic hoppas göra comeback nästa år.
Nu är 41-åringen tydlig med att han inte vill lägga av i första taget.
- Så länge jag kan leverera resultat kommer jag fortsätta spela, säger han till CNN. 

1:09
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

Se när Zlatan Ibrahimovic firade ligatiteln tidigare i år i spelaren.

Zlatan Ibrahimovic, 41, är skadad, men väntas göra comeback i början av nästa år. Svensken berättar nu, i en intervju med CNN, att han ännu inte har några planer på att lägga av och vill fortsätta spela med Milan, som han tidigare i år hjälpte till Serie A-titeln.

Ibrahimovic kommer inte sluta så länge han fortsätter att leverera på planen.

- Jag vill bli frisk och när jag är på den här nivå kommer jag fortsätta spela och se hur långt jag kan ta det. Så länge jag kan leverera resultat kommer jag fortsätta spela. Den dagen jag saktar ner vill jag ha hjälp av folk runt omkring mig med att vara ärliga och säga att jag saktar ner, och då ska jag vara realistisk, säger forwarden till CNN. 

Annons

41-åringen menar vidare att han fortfarande njuter varje dag.

- Jag har en stor passion för mitt spel. Jag har en annan situation nu med min ålder och med mina lagkamrater, men jag njuter av varje dag, då jag tror att när du slutar med fotbollen kommer du att sakna det så mycket att du inte vill ångra det, att jag borde fortsatt att spela.

Ibrahimovic poängterar vidare att han har en inre drivkraft, som gör att han fortsätter jobba hårt, även om det varit tufft med skador senaste åren.

Jag tror att jag i mitt fall har den där drivkraften, jag vill bli bättre varje dag. Jag har en mentalitet att om jag inte jobbar tillräckligt hårt så mår jag inte bra. Och jag tror att det tar dig långt, det tar dig till en nivå där du utmanar din kropp eftersom det handlar om att utmana dig själv. Hur långt kan du nå? Hur långt kan du ta din kropp?

Annons

Milan är just nu placerat på andra plats i Serie A. 

Publicerad 2022-10-28 kl 15:11

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto