Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

INFÖR INTER - SAMPDORIA: Eto'o och Cassano i fajt om strålkastarljuset

Trots att Inter inte alltid imponerat under hösten så ljuger inte statistiken, Inter har bara förlorat en tävlingsmatch av tolv hittills denna säsong. Samuel Etoo har varit fantastisk och det känns som att han har höjt sitt spel ytterligare ett snäpp (som man inte trodde var möjligt) under tränare Rafael Benitez. Tillsammans med Wesley Sneijder har de två tagit stort ansvar för det offensiva spelet och varit oersättliga. Försvarsspelet har också varit stabilt men Benitez skulle behöva få igång lite fler offensiva spelare att prestera bättre. Brassen Philipe Coutinho har bara varit vass sporadiskt, Jonathan Biabiany har inte tagit chansen och Goran Pandev har mest varit skadad. Kanske kliver någon av dem fram mot Sampdoria. Dejan Stankovics missar matchen på söndag på grund av skada men det spelar mindre roll eftersom Esteban Cambiasso troligen gör comeback.

Sampdoria låg under mot Fiorentina ända tills det var tio minuter kvar då man vände till seger på en enda minut. Stor matchvinnare blev Antonio Cassano som på egen hand avgjorde matchen. Sampdoria är beroende av Cassanos briljans och det är ett gott tecken att han tar på sig ledaransvaret och visar vägen. På något sätt kändes det som att Sampdoria i och med segern mot Fiorentina vände riktning på säsongen då man istället för att harva i mitten både fick ett stärkt självförtroende och känning på toppen. Nu får man en tuff uppgift mot Inter och om Sampdoria vill hänga kvar i toppen är det läge att bevisa att man kan störa även de riktigt stora lagen. Ett Club Calcio på söndagkväll med Etoo och Cassano i strålkastarljus känns inte helt fel.

INTER
Trolig laguppställning (4-2-3-1): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso; Pandev, Sneijder, Coutinho; Etoo.
Skador: Stankovic (ca 2 veckor), Mariga, Suazo (osäker status), Milito (ca 2 veckor) Mancini (tveksam till spel)
Avstängningar: Inga.

SAMPDORIA
Trolig laguppställning (4-4-2): Curci, Zauri, Volta, Gastaldello, Ziegler, Guberti, Poli, Palombo, Marilungo, Pazzini, Cassano.
Skador: Semioli, Rossini (ca 2 veckor)
Avstängningar: Lucchini (1)

Resultat de tre senaste säsongerna: 0-0 (09/10) 1-0 (08/09) 3-0 (07/08)

Se matchen på TV4 sport sön 24 okt kl 20.45! OBS! Club Calcio 20.00!

Publicerad 2010-10-24 kl 09:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons