Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

"Inter har inte sett den riktige Forlán"

Diego Forlán är besviken över sin dåliga säsong i Inter.
– Sedan jag har varit i Inter har ni inte sett den riktige Forlán, säger han.

Inter har gått knackigt i Serie A och någon som kan symbolisera lagets hittills misslyckade säsong är nyförvärvet Diego Forlán.

– Jag är väldigt lycklig i Inter. Det har varit en svår säsong på grund av min skada och den period laget går igenom. I min karriär har jag varit med om svåra stunder tidigare. Du måste inse vad som du gör fel och jobba för att förändra saker. Sedan jag har varit i Inter har ni inte sett den riktige Forlán, säger han till Sky Sport Italia.

32-åringen, som kom till Inter efter en fin tid i Atlético Madrid, medger att formen inte är bra och att det påverkar honom.

– Jag tar en match i taget, som jag alltid har gjort. Jag känner att jag kan göra det bra och försöker att göra det bättre för varje match. Om jag spelar bra är jag givetvis glad, så just nu är jag inte särskilt glad.

Med Forláns dåliga form har spekulationerna växt om att anfallaren ska vara på väg att lämna klubben till sommaren.

– Jag skulle hata att lämna Inter på detta sätt. Jag gillar utmaningen, att spela och göra bra ifrån mig. Jag ville alltid komma till Inter och nu när jag har möjligheten vill jag inte lämna när laget inte är i bra form. Jag vill stanna här och göra det bra.

Publicerad 2012-04-14 kl 12:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons