Inter vann galen match mot Catania

Italien

2-1, efter märkligt självmål och konstig utvisning. Och en målande debutant i form av Ricardo Quaresma.

Zlatan Ibrahimovic blev mållös när Inter vann säsongens mest kaosaktiga match hittills i Italien.

Eller vad sägs om en filmning som ledde till både utvisning och spelarbråk - och ett avgörande självmål som kanske inte ens borde ha godkänts.
Zlatan Ibrahimovic var nästan lika osynlig i lördagens sena kvällsmatch i serie A som han var i det svenska VM-kvalmötet med Ungern i onsdags. Men det var många andra som vill visa upp sig. Efter att Catania överraskande tagit ledningen med 1-0 sedan Gianvito Plasmati inlett målskytt i den 42:a minuten. Bara en minut senare kvitterade Inter. Den senaste stjärnvärvningen, portugisen Ricardo Quaresma sköt 1-1 med yttersidan från en inläggsposition till höger om Catanias straffområde.

När alla väntade på paus tände matchen till på tilläggstid i den första halvleken. Sulley Muntari flaxade högt upp med ramarna i en duell med Giacomo Tedesco, som föll handlöst som om han blivit knockad av en tungviktsboxare. Muntari fick rött kort direkt och utvisningen väckte känslor bland Interspelarna som blev rasande på både domaren och den filmande Tedesco.

I den andra halvleken fortsatte Inter att kontrollera matchen. Vinstmålet kom inte på något av Zlatan Ibrahimovic två bra lägen. Det kom i stället på ett självmål i den 48:e minuten när domaren ansåg att bollen passerat mållinjen efter en nick. Hemmaspelarna protesterade men fick inget gehör.

I och med segern tog de regerande mästarna sin första seger, i den andra omgången.