Inter vann mot Palermo efter stark öppning

Serie A

Inter startade starkt mot Palermo och gick tidigt upp till en 2-0-ledning. Trots en reducering från Palermo utökade hemmalaget sin ledning i den andra halvleken och vann med 3-1.

Redan efter elva minuter skulle publiken på Guiseppe Meazza få bevittna matchens första mål. Det var den snabba yttern Adem Ljajic som höll sig framme och gjorde 1-0 till hemmalaget. Ett mål som avslutade serbens måltorka på 410 minuter.

Efter 20 minuters spel så höll sig målsprutan Mauro Icardi framme och styrde in matchens andra mål. På ett inlägg från höger höll sig argentinaren framme och touchade bollen förbi Sorrentino på mållinjen.

Med bara någon minut kvar av den första halvleken så kom Palermo igenom på högerkanten. Bollen slogs in mot straffpunkten där Franco Vazquez vräckte sig fram och stötte in 2-1 och skapade lite spänning inför den andra halvleken.

I den andra halvleken kom däremot 3-1 till Inter. Denna gång var det Ivan Perisic som höll sig framme i straffområdet och kunde därmed göra lagets tredje mål.

Robin Quaison byttes in för Palermo i ett försök att forcera in ytterligare en reducering. Men det blev inga fler mål för gästerna utan de tre poängen gick istället till Inter, som fortsätter utmana om europaplatserna i Serie A.