Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Italiensk journalist: "Då kan Zlatan sluta"

Serie A

Zlatan Ibrahimovic är knäskadad.
Nu höjer journalisten Alessandro Alciato ett varningens finger.
Enligt honom kan svensken sluta om inte allt går som planerat.

2:50
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Chelsea-Milan i spelaren ovan.

Kort efter att Milan kammade hem Serie A förlängde Zlatan Ibrahimovic sitt avtal över den här säsongen samtidigt som han genomgick en knäoperation. Ingreppet ska ha gjorts för att få ordningen på ett av de främre korsbanden.

Den svenske storstjärnan rehabiliterar sig fortfarande från skadan och tidigare uppgifter har gjort gällande att han kan vara tillbaka någon gång i januari eller februari nästa år.

Om han kommer tillbaka.

Den italienske journalisten Alessandro Alciato är inte helt säker på att svensken kommer att återvända till fotbollsplanen.

- Zlatan jobbar för att vara helt återställd i januari. Den viktigaste månaden är dock december. Om rehabiliteringen och läkningsprocessen går bra så kommer Zlatan fortsätta jobba för att vara tillbaka i januari, säger han i en intervju med Amazon Prime i Twitterkontot Milan News och fortsätter:

ANNONS

- Om saker inte går som Zlatan vill och hoppas så skulle han kunna lägga skorna på hyllan. Att han avslutar karriären går inte att utesluta. Den viktigaste månaden för att få reda på mer om Zlatans framtid kommer vara december.

Calciomercato-journalisten Daniele Longo uppgav för lite mer än en månad sedan att Zlatan genomgick tremånaderskontroll.

Förra säsongen gjorde Zlatan Ibrahimovic åtta mål och tre assist på 23 matcher i Serie A.

Publicerad 2022-10-05 kl 20:56

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto