Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Italiensk media: Ibrahimovic har skrivit på förlängning med Milan

Serie A

Zlatan Ibrahimovic är skadad och har ett utgående kontrakt.
Men nu har han skrivit på ett nytt sexmånaderskontrakt med Milan.
Det uppger tidningen La Repubblica.

2:26
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se alla Ibrahimovics ligamål för Milan den gångna säsongen i spelaren ovan.

Zlatan Ibrahimovic har precis blivit krönt till italiensk mästare med Milan. Därefter genomförde dock svensken en knäoperation som håller honom borta från spela i omkring åtta månader, vilket har inneburit en del ovisshet vad som väntar 40-åringen framöver: En fortsättning som spelare eller pension? Speciellt med tanke på att han sitter på ett kontrakt som går ut den sista juni.

Italienska medier har tidigare rapporterat kring att det funnits ett intresse från Milans håll att förlänga Ibrahimovics kontrakt - och enligt nya uppgifter från Italien har det intresset nu blivit besvarat. Tidningen La Repubblica skriver under tisdagen att Ibrahimovic har skrivit på en kontraktsförlängning om sex månader med Milan och stannar därmed i klubben.

ANNONS

Svensken kommer att tjäna en minimumlön om 100 000 euro (drygt en miljon kronor) för de sex månaderna. Anledningen bakom förlängningen är att Ibrahimovic ska kunna vara del av den dagliga verksamheten på träningsanläggningen Milanello, och således kunna fullfölja sin rehabilitering för knäoperationen.

Vidare skriver La Repubblica att 40-åringen kan komma att finnas med vid sidlinjen och i omklädningsrummet under Milans matcher de första sex månaderna av säsongen, och bidra på så sätt.

Publicerad 2022-06-28 kl 19:47
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto