POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
3v

Italienska uppgifter: Jake Larsson kan bli klar för Serie A-klubben i dag

Foto: Bildbyrån

Jake Larsson ser ut att vara förlorad för Örebro SK.
Enligt Gazzetta dello Sport är mittfältaren ytterst nära en övergång till Brescia.
Tidningen menar att en övergång kan bli klar redan under fredagen.

20-åriga Jake Larsson gjorde under 2019 ett fint debutår för Örebro SK. Mittfältaren fick stort förtroende av ÖSK i allsvenskan och stod för åtta mål på 27 matcher.

Hans insatser har gjort att andra klubbar har fått upp ögonen för Larsson. I somras uppgav Aftonbladet att storklubben Inter hade lagt ett bud på 18 miljoner för Larsson och på nyårsdagen uppgav Sky-journalisten Gianluca Di Marzio att Serie A-klubben Brescia, med bland andra Mari Balotelli och jättetalangen Sandro Tonali i laget, är ute efter svensken.

Nu ser en affär ut att vara nära, då Gazzetta dello Sport uppger att Larsson kan bli klar för Brescia under dagen. Tidningen menar att förhandlingar har pågått i veckor samt att Larsson är aktuell direkt för A-laget.

Larsson ville själv inte uttala sig om intresset för Fotbollskanalen, men ÖSK:s manager Axel Kjäll medgav att det finns intresse från andra klubbar för mittfältaren.

- Nu när det internationella övergångsfönstret öppnar har jag räknat med att det intresset skulle intensifieras. Man kan säga att det är fler än ett lag som har ställt en intresseförfrågan om Jake Larsson. Det har varit frekventa förfrågningar och klubbar som har varit på plats för att titta på honom, sa han till NA.

Förra säsongen i allsvenskan var Larssons första i allsvenskan för Larsson, som även har noterats för två mål på sex matcher i det svenska U21-landslaget.

Publicerad 2020-01-03 kl 07:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå