TV: Milan vann toppmötet med Napoli - Zlatan tvåmålsskytt: "Han är stekhet"

Serie A

Milan vann toppmötet med Napoli.
Efter två mål av Zlatan Ibrahimovic och ett av Jens Petter Hauge.
- Zlatan är stekhet, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

20 minuter in i toppmötet mellan Napoli och Milan tog gästerna ledningen i matchen. Theo Hernandez skickade in ett inlägg i boxen som Zlatan Ibrahimovic satte pannan till och det var 1-0 för bortalaget, svenskens nionde ligamål den här säsongen.

- Ett klassmål, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

- Han är ohyggligt stark, det är inte tomt i den där tanken, den saken är klar, säger C Mores expert Hasse Backe.

Tio minuter in på den andra halvleken ställde Milan om. Bollen letade sig till slut fram till Ante Rebic som hittade Ibrahimovic vid den bortre stolpen. Svensken? Han stötte in 2-0 för gästerna, hans tionde mål på sex ligamatcher, vilket han toppar skytteligan på.

- Han är stekhet och gör mål på allt som rör sig i afton, säger Kviborg.

Nio minuter efter Milans 2-0-mål reducerade Napoli genom Dries Mertens.

Med 15 minuter kvar av matchen tvingades Zlatan Ibrahimovic bryta matchen, efter att ha tagit sig för baksida lår i samband med ett inlägg.

Napoli lyckades inte få till en kvittering i slutskedet, däremot punkterade norrmannen Jens Petter Hauge mötet på stopptid när han gjorde sitt första Serie A-mål.

Segern gör att Milan åter toppar Serie A, två poäng före Sassuolo. Napoli är tabellsexa, sex poäng bakom dagens motståndare.

Napoli: Meret - Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui - Fabian Ruiz, Bakayoko - Politano, Lozano, Insigne - Mertens

Milan: Donnarumma - Calabria, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernandez - Kessie, Bennacer - Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic - Ibrahimovic