Klassmålet: Nainggolan bombade Olsens Cagliari till seger

Serie A

Radja Nainggolan visade vägen för Cagliari.
Belgaren svarade för ett klassmål i 2-0-segern mot Spal.

Se Nainggolans mål i höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Efter 1-1 i den förra omgången mot Roma fick Robin Olsen och Cagliari åter smaka segerns sötma. Och det var efter en drömstart och ett drömmål.

I den nionde minuten lättade en Cagliari-spelare in en inläggsfrispark i straffområdet. Den nickades undan av Spel-försvarare och bollen hamnade hos Radja Nainggolan, som lite utanför straffområdet. Belgaren tog emot, nöp till och fick kalasträff. Bollen gick spikrakt in i det bortre krysset - helt otagbart för Etrit Berisha i Spal-målet.

I den andra halvleken utökade sedan Cagliari sin ledning genom Paulo Fargo och 2-0 skrevs slutresultatet till.

Cagliari är nu femma i Serie A och har åtta poäng upp till serieledaren Juventus. Spal parkerar på 18:e plats i tabellen. Robin Olsen, som i vanlig ordning fick chansen mellan stolparna i Cagliari, höll sin andra nolla för säsongen i 2-0-segern.