Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN

Köpte biljett – nu kommer han inte in på arenan: ”Blir jävligt besviken”

Milan stoppar utländska fans från att se matchen. Det drabbar flera svenskar som köpt biljett.
- Man blir ju jävligt besviken, säger en av alla som nu får se matchen på teve.

Förra veckan beslutade Milan att ändra reglerna till Milan-Inter – som klassas som en högriskmatch. Det nya reglerna innebär en skärpning i vilka som släpps in på arenan, och stänger ute dem som inte köpt biljetter direkt via Milan, enligt klubbens information till fotbollskanalen.se.

Flera svenskar som betalat för biljett och resa ner kan nu inte se matchen. En av dem är Thomas Holmberg, som hade planerat resan sedan december och gått och längtat efter den oerhört spännande matchen.

- Det känns lite taskigt då när man ska åka ner och titta på Zlatan och sitter med flygbiljetter, hotell och såna saker. Och så blir man ”blåst”.

Så nu får du åka ner – men se matchen på teve där?
- Haha, ja men det är väl lika lätt att sitta hemma och se då. Nej, det är väl den värld man lever i att man blir lite utlämnad. Sedan vet man alltid om att man kan bli lurad på något sätt, men att själva källan – Milan – ska vara boven, jag hade inte ens tänkt den tanken.

Hur besviken blir man?
- Man blir ju jävligt besviken. Man har ju sett fram emot att se en redig derbymatch med Zlatan, nu vet man ju inte om han är med, men så är det… man lär sig alltid någonting.

Publicerad 2011-03-14 kl 18:52
Annons
Annons
Annons