POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SERIE A
2v

Kulusevski fångad på bild i Turin - uppges läkarundersökas av Juventus i morgon

Foto: SCANPIX

Dejan Kulusevski är på väg till Juventus.
Och nu har han fångats på bild i Turin.

Dejan Kulusevski har gjort succé i Parma, klubben han är utlånad till från Atalanta, den här säsongen och den svenske 19-åringens framgång har inte gått obemärkt förbi. Under hösten och vintern har han ryktats till flera europeiska storklubbar, och den senaste tidens absolut hetaste rykte har varit att han ska till Juventus.

Nu verkar också vara detaljer från den italienska storklubben. Italienska Sky uppgav under onsdagen att Kulusevski ska läkarundersökas i Turin på torsdag. Nu rapporterar även calciomercato.com, som fångat Kulusevski på video, att talangen är på plats i Turin för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen i morgon, torsdag.

Tidigare har samstämmiga italienska uppgifter gjort gällande att svensken kommer att kosta Juventus 35 miljoner euro, plus bonusar på miljoner euro, för en sammanlagd kostnad på 44 miljoner euro, cirka 460 miljoner kronor. Enligt journalisten Fabrizio Romano kommer Kulusevski att skriva på ett kontrakt som sträcker sig över till sommaren 2024.

Svensken har den här säsongen svarat för fyra mål och sju assist på nitton matcher i Parma.

Publicerad 2020-01-01 kl 22:19
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå