Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från Serie A på TV4 Play

Lagkamratens oro för Pogba: "Han är förvirrad"

Serie A

Adrien Rabiot märker skillnad på Paul Pogba.
Och han är orolig för sin lagkamrat.
- Dopingsituationen tynger honom, säger Juventus-mittfältaren enligt Football Italia. 

Foto: Bildbyrån.

Paul Pogba och Adrien Rabiot.

Paul Pogba, 30 har testat positivt för doping (testosteron) och är för tillfället avstängd från allt spel. Juventus-stjärnan riskerar i värsta fall att bli avstängd upp till fyra år.

Och fransmannen har tagit hårt på situationen han försatt sig i.

Lagkamraten Adrien Rabiot vittnar exempelvis om att han är orolig för Pogba, som upplevs ha förändrat sitt beteende efter att dopingresultatet.

- Jag vet inte vad som kommer att hända med honom. Vi pratar ofta, jag åt middag med honom innan jag lämnade (för landslagssamling), säger Rabiot enligt Football Italia.

- Alla känner Paul, han ler alltid och är extrovert. Men av naturliga skäl så tynger den här situationen honom. Jag hoppas att han kan få det lättast möjliga straffet.

Annons

Juventus-mittfältaren fortsätter:

- Han är förvirrad, men det tror jag att vi alla är av situationen. Han är en fantastisk spelare, en fantastisk människa. Att gå igenom allt han har gått igenom... det skulle vara väldigt svårt för vem som helst.

Juventus väntar fortfarande på den officiella domen. Enligt La Gazzetta dello Sport kommer Turinklubben därefter att bryta fransmannens kontrakt, som sträcker sig till 2026.

Pogba har nekat till dopinganklagelserna men medgett att han tog ett kosttillskott, som inte hade godkänts av Juventus, när han var i USA i somras.

Publicerad 2023-11-20 kl 23:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto