Lecce tappade poäng mot Inter i sista minuten – Voelkerling Persson på bänken

Joel Voelkering Persson fanns med på bänken när Lecce förlorade mot Inter.
Matchen slutade 2-1.

Nykomlingen Lecce tog emot Inter i Serie A-premiären under lördagen.

Då var svenske Joel Voelkerling Persson med på Lecces bänk.

Tidigare i år lämnde 19-åringen Romas akademi för spel med Lecce i Serie A. Men än väntar anfallaren på sin Serie A-debut.

I Sverige spelade Voelkerling Persson med Trelleborgs FF men har nu kontrakt med Lecce till juni 2027.

När matchen drog igång var Romelu Lukaku snabbt framme för att ge sitt Inter ledningen. Redan efter två minuter var ställningen 1-0.

Inter behöll ledningen halvleken ut. Men tidigt i andra halvlek kvitterade Lecce genom nyförvärvet Assan Ceesay.

När klockan hade tickat över 60 matchminuter gjorde Inter flera byten. Bland annat välkomnades Edin Dzeko och Denzel Dumfries in i matchen.

Knappt tio minuter senare gjorde även Lecce tre byten i hopp om förändring. Men någon Joel Voelkerling Persson kom aldrig in på planen.

Inter forcerade ordentligt i slutminuterna och i den sista situationen, i den allra sista matchminuten, fick inbytte Dumfries in 2-1 på hörna.

Lecce: Falcone - Gendrey, Cetin, Baschirotto, Gallo - Bistrovic, Hjulmand, Gonzalez - Strefezza, Ceesay, Di Francesco

Inter: Handanovic - Skriniar, De Vrij, Dimarco - Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Gosens - Lautaro Martinez, Lukaku

Publicerad 2022-08-13 kl 22:53